HTML

Vitafree / Az elérhető egészség

A VitaFreeNet Kft. online, interaktív felülete.

Friss topikok

  • eLeL: Hihetetlen, hogy ez a pici, piros, szinte jelentéktelenek mondható Észak-Kínából származó, kevéssé... (2010.08.07. 11:31) Kínából jelentkezünk!
  • eLeL: Gratulálok! Jó lenne ha sokan megtalálnák ezt az "oldalt". Nagyon jó, hasznos dologról lehet olvas... (2010.01.10. 16:47) Weboldal ajánló: Immun.hu

Vitafree Törzsvásárlói Program: Miért érdemes csatlakozni?

2010.06.18. 10:44 Vitafree Admin

Cégünknél a törzsvásárlóként igénybe vehető kedvezmények köre igen széles. Rendszeres, visszatérő ügyfeleink 95%-a használja ki az ebben rejlő lehetőségeket. Miről is van szó valójában? Törzsvásárlóként például jelentős kedvezménnyel juthat hozzá termékeinkhez. Arra is lehetősége van, hogy a megrendelt árut személyesen az irodánkban vegye át, ahol egyeztethet munkatársainkkal és felteheti kérdéseit elmondhatja tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban. Törzsvásárlóként fizetéseit banki előreutalással is teljesítheti. Mindez az Ön részéről csak egy egyszeri, nagyobb anyagi befektetést, azaz termékvásárlást igényel. A termékeket már ekkor, az első alkalommal akciós áron kínáljuk Önnek, ami termékenként 10-20%-os kedvezményt jelent. A regisztrációkor kapott vevőazonosítóval és jelszóval Ön mindvégig jogosult marad a törzsvásárlói kedvezményekre, függetlenül a megrendelt termékek mennyiségétől és értékétől. További információért keressen minket a 06 1 788 6486-os telefonszámon.

Szólj hozzá!

Címkék: akció kedvezmény törzsvásárló vitafree

A bejegyzés trackback címe:

https://vitafree.blog.hu/api/trackback/id/tr362090964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása