HTML

Vitafree / Az elérhető egészség

A VitaFreeNet Kft. online, interaktív felülete.

Friss topikok

  • eLeL: Hihetetlen, hogy ez a pici, piros, szinte jelentéktelenek mondható Észak-Kínából származó, kevéssé... (2010.08.07. 11:31) Kínából jelentkezünk!
  • eLeL: Gratulálok! Jó lenne ha sokan megtalálnák ezt az "oldalt". Nagyon jó, hasznos dologról lehet olvas... (2010.01.10. 16:47) Weboldal ajánló: Immun.hu

Organic Goji Berry - A természet multivitaminja

2010.01.27. 10:54 Vitafree Admin

A Goji Berry (Lycium Barbarum; líciumgyümölcs, farkasbogyó, kínai ördögcérna) elsőrangú vitaminforrás és kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A kínai népi gyógyászatban évezredek óta haasztnálják, mostanra Európában és a tengerentúlon is egyre ismertebb és egyre többen fogyasztják vélt egészségmegőrző hatása miatt. Az általunk forgalmazott Magyarországon egyedülálló módon, termék bio-tanúsítvánnyal rendelkezik, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

Tovább a termék adatlapjára

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vitafree.blog.hu/api/trackback/id/tr111706007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása